Bedrijven

1,2..8 verzorgt workshops in het thema teambuilding vanuit het oogpunt ontspannend leren. Hierin kunnen bedrijfsthema’s worden geïntegreerd. Tevens worden acteurs, entertainers en trainingsacteurs van 1,2..8 ingezet voor ondersteunende diensten en leveren we hardware benodigdheden voor bijeenkomsten.

Workshops

De workshops teambuilding bestaan uit activiteiten die als doel hebben werknemers en collega’s beter te leren kennen en (fysiek) op elkaar te laten leren bouwen. Hiervoor hebben we een groot assortiment aan buitensport- en entertainmentmogelijkheden.

Daarnaast verzorgt 1,2..8 frisse workshops vanuit het oogpunt ontspannend leren. De reden hiervoor kunt u zelf wel bedenken. Zo is de workshop jongleren een hoogvlieger en zeer gewaardeerd. Thema’s als werkdruk en multitasking worden hierin eenvoudig geïntegreerd met behulp van clownerie, dieren, drama, muziek of theater. De juiste workshop wordt vanuit uw behoefte bepaald.

Ondersteuning tijdens trainingen: acteurs en trainingsacteurs

Veelal worden acteurs, entertainers en trainingsacteurs van 1,2..8 ingezet voor ondersteunende diensten tijdens trainingen. Denk aan de Nederlands kampioen jongleren (exclusief!) die de saaie theorie prachtig kan visualiseren, een spreker die het geheel presenteert, een acteur die tussendoor een ludieke act in uw trainingsthema brengt en natuurlijk de trainingsacteur die de daad bij uw woord voegt.

Als extra service kunnen we ook de hardware benodigdheden zoals podia, licht, geluid en decoratie leveren.

Altijd maatwerk, maar voor een standaardprijs

Workshops, trainingen of ondersteuning zijn altijd maatwerk. 1,2..8 is gespecialiseerd in deze diensten en kan ze daarom voor een standaardprijs leveren.

Uw wensen, onze mensen…

Neem contact op voor meer info.