Attracties

1,2..8 biedt een ruim assortiment aan attracties voor kinderen én volwassenen. Hieronder een greep uit het aanbod, maar eigenlijk zijn al uw wensen mogelijk... Attracties kunnen zowel worden afgehaald als bezorgd. Wilt u ludieke begeleiding bij uw springkussen of popcornmachine? Ook dat kan geregeld worden!

Suikerspinnen of Popcorn

Overheerlijke traktaties, onbeperkt uitgedeeld door onze clownskok. De suikerspinnen zijn leverbaar in diverse vrolijke kleuren.

Meer informatie of meteen Suikerspinnen of Popcorn boeken.
128 Attractie Popcorn Suikerspinnen

Springkussens

Springen, dansen, ravotten en duikelen… Leef je uit op onze prachtige springkussens. De meeste springkussens zijn overdekt, dus weer of geen weer: altijd dikke pret! Los te boeken, of begeleid door een wel héél gezellige clown. Afmetingen van 3x3 meter tot 6x6 meter.

Meer informatie of meteen Springkussens boeken.
128 Attractie Springkussen

Stormbaan/Hindernisbaan

Geweldig speelplezier voor jong en oud. De banen zijn in verschillende thema's leverbaar en geschikt voor zowel binnen als buiten.  Gegarandeerd een geslaagde invulling voor bijvoorbeeld een zeskamp, schoolfeest, buurtfeest, familiedag of sportdag.
Meer informatie of meteen een Stormbaan / Hindernisbaan boeken.
128 Attractie Hindernisbaan

De Trein

Laat je vervoeren van locatie naar locatie met deze geweldige trein. Per ritje kunnen maximaal 12 personen meerijden. De trein haalt een topsnelheid van 8 km per uur. Een geweldige attractie!

Meer informatie of de Trein meteen boeken.
128 Attractie Trein

Draaimolens

Nostalgisch vermaak voor de allerkleinsten. We hebben draaimolens in diverse thema's en van verschillende grootte.

Meer informatie of meteen Draaimolens boeken.
128 Attractie Draaimolen

Levend tafelvoetbal (bekend van tv)

Hilarisch levend tafelvoetbal, dat wordt gespeeld op een luchtkussen. De deelnemers worden vastgemaakt een staaf die alleen opzij beweegt. Dit is tafelvoetbal in het groot! Een geweldige activiteit voor de sportievelingen onder ons. Voor binnen en buiten. Afmeting: 6x12x3 meter.

Meer informatie of meteen het Mega levend voetbal boeken.
128 Attractie Levendtafelvoetbal

Mega Darten

Met dit 3x5 meter opblaasbare dartbord heeft u een echte eyecatcher in huis. Het publiek wordt uitgenodigd om een pijltje te gooien, terwijl de scores door onze presentator worden bijgehouden op een groot bord. Eventueel compleet te boeken met geluidsset en DJ.

Meer informatie of meteen Mega Darten boeken.
128 Attractie Megadarts

Knuffelberen Knuffeldag

Drie prachtige knuffelberen 'á la Disney' huppelen rond op uw feest en maken iedereen blij! Een geweldig gezicht voor jong en oud. Natuurlijk kan niemand de verleiding weerstaan om even lekker te knuffelen met Bruintje, Hampie of de Papagaai. Alle kids mogen ook nog digitaal met de knuffels op de foto.
NIEUW! Voor een warme knuffel tijdens de koude wintermaanden hebben we nu ook de enige echte Knuffel Sneeuwpop!

Meer informatie of meteen Knuffelberen Knuffeldag boeken.
128 Attractie Knuffeldieren

Schminkstand

Een heuse schilder of komische clown schminkt alles op de snoetjes wat de kinderen maar wensen. Zij doet dit in een feestelijk decor, begeleid door gezellige kindermuziek. In ieder gewenst thema uitvoerbaar.

Meer informatie of meteen een Schminkstand boeken.
128 Attractie Schminken

Knutselterras

Onder professionele begeleiding kunnen de kinderen hier naar hartenlust knippen, plakken, kleuren, schilderen, kleien, vouwen en meer… In diverse thema’s: Valentijn, Pasen, herfst, winter, Moederdag, Vaderdag, Sint, Kerst of naar uw eigen idee.

Meer informatie of meteen een Knutselterras boeken.
128 Attractie Knutselterras

(Bedrukte) ballonnen

Geen feest compleet zonder ballonnen! 1,2..8 heeft ze in alle kleuren en maten. Eventueel te bedrukken met tekst en/of logo en om het feest compleet te maken te vullen met lucht of helium. Met ballonnen kunt u alle kanten op: ter decoratie, voor het houden van een ballonnenwedstrijd of gewoon om uit te delen. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden!


Meer informatie of meteen Ballonnen bestellen.
128 Attractie Ballonnen

Workshops Clownerie, Circus, Jongleren en Ballonmodelleren

Enerverende workshops, uitgevoerd door onze professionele clowns met een schat aan ervaring op het gebied van clownerie en animatie voor jong & oud. Zij brengen op ludieke wijze iedereen de kneepjes van het vak bij. Na afloop van de workshop sluiten we af met een heuse show! Compleet verzorgde workshop, inclusief materialen, show, diploma e.d. Te boeken voor kinderen én volwassenen.

Meer informatie of meteen een Workshop Clownerie, Circus, Jongleren en Ballonmodelleren boeken.
128 Attractie Workshops