Typetje(s) inhuren voor Feest of Bedrijfsfeest? FeestEntertainers

FeestEntertainers beloven u onvergetelijk vermaak: onze professionele artiesten kruipen in de huid van ludieke typetjes en vreemde personages. Ze zijn werkelijk overal inzetbaar: op uw bruiloft, verjaardag, receptie, beurs, braderie en niet te vergeten uw bedrijfsfeest. Met behulp van muziek, magie, spraakwatervallen, acrobatiek en humor veranderen zij uw feest in een topfeest! Vanaf de ontvangst tot aan het einde van uw evenement staan de FeestEntertainers garant voor grandioze animatie waar nog lang over wordt nagepraat.

Een typetje als visitekaartje

Onze FeestEntertainers zijn meer dan uw visitekaartje. Zij benaderen uw gasten -met een knipoog- op de 'juiste' manier. Hieronder een greep uit de mogelijkheden, maar ook voor een typetje 'op maat' draaien zij hun hand niet om... Meer informatie of meteen Uw visitekaartje inhuren of boeken.

Succespakket 1 - Typetjes

Kant en klare dag- of avondvullende programma voor gegarandeerd een succesvol feest! Maak een keuze uit 3 verschillende typetjes. Onze FeestEntertainer kruipt in de huid van 3 typetjes gedurende uw evenement, feest of bedrijfsfeest.

Klik op de flyer om beide invullingen te bekijken. Meer informatie of meteen Succespakket 1 inhuren of boeken? Klik hier

 Typetje Acteur Inhuren Huren 0001 Typetje Inhuren Picollo   Typetje Acteur Inhuren Huren 0000 Gekke Fotograaf Acteur Typetje   Typetje Acteur Inhuren Huren 0011 Typetje 0001 Zwerver Harry Huren

Flyer 128 Feestentertainer Anno 2017

De Gestreste Piccolo (typetje)

In zijn traditionele kleding wringt hij zich in allerlei bochten om het de gasten zo makkelijk mogelijk te maken. Op een degelijke, maar vreemde manier komt de piccolo tot ludiek samenspel met de gasten.

Meer informatie of meteen typetje Piccolo inhuren of boeken.

Typetje Acteur Inhuren Huren 0001 Typetje Inhuren Picollo

Vreemde Fotograaf (typetje)

Hij is ingehuurd om het feestgedruis op de gevoelige plaat vast te leggen. Met een koffer vol vreemde kledingstukken en rekwisieten kleedt hij de gasten op 'gepaste' wijze aan. Dit belooft een hilarisch samenspel met de gasten. Kortom: een topper! Meer informatie of meteen typetje Vreemde Fotograaf inhuren of boeken.
Typetje Acteur Inhuren Huren 0000 Gekke Fotograaf Acteur Typetje

De Zwerver (typetje)

Deze ongenode gast op jouw feest zet de boel op een leuke manier op stelten. Met verrassende invalshoeken, een vreemde manier van humor en met een grote liefde voor goud, zilver, dansen met vrouwen en lederen tasjes maakt hij er stiekum toch een groot feest van. Een act waar nog lang over zal worden nagepraat. Wij bieden diverse zwervers met ieder z’n eigen specialiteit; spectaculaire jongleeract met o.a. messen, of gewapend met gitaar en zang voor muzikale hoogstandjes of met fantastische tafelgoocheltrucs.
Typetje Acteur Inhuren Huren 0011 Typetje 0001 Zwerver Harry Huren

Barry de Butler

Deze chique hulp is onbetwist ‘de beste assistent' voor een zorgeloos feest! Dit typetje mag ook gerust acteur genoemd worden. Deze mond-goochelaar is rap van tong en heeft voor een iedereen een gepast verhaal, mop of grap. Met een gerust hart morgen wij wel zeggen dat deze publiekslieveling een van de betere typetjes is. Wilt u typetje Barry Butler bij ons inhuren? 

Klik dan hier voor onze contactpagina.

Typetje Acteur Inhuren Huren 0007 Typetje 0000 Barry Butler Huren

Ad Hadee inhuren typetje

Hij begeleidt en presenteert het complete feest of bedrijfsfeest. Met zijn ludieke insteken en verschillende acts tovert hij iedere gelegenheid om tot een feest om nooit te vergeten. Interactief maatwerk! Deze iets wat drukke professor houdt wel van een feestje. 

Meer informatie of meteen de Ad Hadee huren of boeken? Stuur ons een bericht.

Typetje Acteur Inhuren Huren 0012 Typetje Presentator 0002 Professor Ad Hadee

Goochelaar inhuren

Hij is traditioneel en precies wat u er van verwacht. Onze stereotype goochelaar laat uw bezoekers versteld staan. 1 op 1 komt deze goochelaar het best tot zijn recht. Wij noemen dat een mobiel optreden. Leuk voor op een beurs of tijdens een bedrijfsfeest.

Meer informatie of meteen een goochelaar boeken? Ga naar onze contactpagina.

Typetje Acteur Inhuren Huren 0009 Typetje 0006 Goochelaar Huren

Commandant Fik

Commandant Fik is met vervroegd pensioen. En dat is niet omdat hij nog maar een paar jaartjes hoeft te werken. Nee, hij is knettergek! Maar onwijs gedreven en geweldig in crisissituaties. Deze oude brandweer commandant heeft genoeg levenservaring om een vlammend avondprogramma voor u in te vullen. Benieuwd wat Fik voor uw feest kan betekenen? 

Bel niet 112 maar 1,2..8. | 030-6017228

Typetje Acteur Inhuren Huren 0008 Typetje Presentator 0002 Commandant Fik

Tommy Blooper (goochelaar)

Als u en uw gasten echt hard willen lachen? Dan is Tommy Blooper een absolute aanrader! Dit typetje zet gegarandeerd uw lachspieren aan. Tommy wil namelijk al zijn hele leven al goochelaar worden en daar is hij dan ook al z'n hele leven mee bezig. Maar wees niet verrast als hij u en uw gasten alsnog versteld doet staan! Want ook Tommy heeft een paar top acts en trucs in petto.

Klik dan hier voor onze contactpagina.

Typetje Acteur Inhuren Huren 0010 Typetje 0003 Tommy Blooper Huren Goochelaar

De kok (Culinair typetje)

Biedt de gasten heerlijke hapjes. Echter dé kok is zelf niet tevreden over de smaak en zal zijn ongenoegen in allerlei vormen uiten. Onze kok wordt het meest geboekt voor food-events en proeverijen. Maar hij heeft ook een toffe kindershow in petto!

Meer informatie of meteen typetje Kok inhuren of boeken.

Typetje Acteur Inhuren Huren 0013 Gekke Kok Typetje

De FeestTroubadour boeken voor een bedrijfsfeest?

Ontvangst, feest, mobiel en centraal. Noem het maar; de Troubadour staat muzikaal overal z’n mannetje. Gitaar en zang van de FeestTroubadour zijn een grandioze aanvulling op uw feest… Meer informatie of meteen de FeestTroubadour inhuren of boeken.

Klik dan hier voor onze contactpagina.

Typetje Acteur Inhuren Huren 0005 Muziek Typetje 0000 Troubadour Arjan

De Lakei voor uw feest?

Ontvangst, feest, mobiel of centraal. Onze lakei heet u en uw gasten van harte welkom tijdens uw evenement. Dit thematische typetje past bijvoorbeeld heel goed wat oudere locaties. Uw bezoekers lopen hoffelijk over de rode loper en worden door de lakei begeleidt en hartelijk ontvangst. 

Meer informatie of meteen de Lakei inhuren of boeken?

Typetje Acteur Inhuren Huren 0002 Typetje Lakei Inhuren

Ridder Arthur kindervriend

Gegarandeerd een top show met ridder Arthur! Hij heeft een waanzinnige kindershow in huis en maakt van jong tot oud aan het lachen. Maar ridder Arthur biedt u ook maatwerk. Geeft u bijvoorbeeld een middeleeuws evenement, feest of schoolfeest niks is Arthur te gek.

Klik dan hier voor onze contactpagina.

Typetje Acteur Inhuren Huren 0006 Typetje 0007 Ridder Arthur Huren

Anton aus Holland 

Deze goed gebronsde skileraar leert u de fijne kneepjes van het vak! Ideaal voor apres ski feesten of een ander winters evenement. Anton praat gewoon Nederlands maar heeft wel een semi-zwaar Oostenrijks accent. Nodig Anton aus en voor je het weet staan alle feestgangers op denkbeeldige skies of zitten met elkaar in een bobslee.

Klik dan hier voor onze contactpagina.

Typetje Acteur Inhuren Huren 0004 Typetje 0002 Ski Leraar Huren

Schoonmaak duo Truus & Nel

Deze twee uiterst ludieke schoonmaakdames proberen dwars door het feestgedruis heen de boel op humoristische wijze schoon
te maken: tijdens de ontvangst, in de toiletten of zelfs op de dansvloer. Met een plat Utrechts dialect wordt iedereen 'aangepakt'.

Klik dan hier voor onze contactpagina.

Typetje Acteur Inhuren Huren 0014 Schoonmaak Duo Truus En Trees

Hollywood Ontvangst Act

Uw gasten worden spectaculair onthaald tijdens onze Hollywood ontvangst act! De razende reporter, geluidsman en cameraman interviewen de bezoekers net als op tv. Ideaal voor een Gala, benefiet diner of andere sjieke gelegenheden. In overleg krijgt u de camerabeelden later als compilatievideo toegezonden.

Klik dan hier voor onze contactpagina.

Typetje Acteur Inhuren Huren 0003 Typetje 0005 Hollywood Ontvangst

Maatwerk - Typetjes op maat - bedrijfsfeest - bedrijfsevenement

Naast bovengenoemde acts verzorgen wij nog veel meer typetjes op maat. Op uw verzoek is eigenlijk bijna alles mogelijk. Veel van onze typetjes zijn ook mogelijk op stelten!

Altijd avondvullend Entertainment

Eén FeestEntertainer kan een tot drie verschillende typetjes uitvoeren. Uw feestavond is daarmee gegarandeerd ludiek ingevuld.

Extra: Felicitatie act, Verrassingsact, Surprise-act inhuren, Verjaardag act, Typetje boeken?

Het Entertailegram: een levend telegram als kado voor het feestvarken. Van verjaardag tot jubileum; dit is de verrassing van het jaar! Een op maat geschreven levenslied als meezinger, theater, goochelarij en scherpe improvisatie, gebracht door één van onze topentertainers!

Het entertailegram is in alle denkbare vormen uitvoerbaar: als presentator, zwerver, piccolo, clown of geheel naar uw eigen idee.

Professionaliteit, originele rekwisieten en de ervaring van onze entertainers garanderen  tot onvergetelijke herinneringen aan uw feest!

Zoektermen: typetje inhuren-komische typetjes boeken- huur een typetje-boek een typetje-entertainment-volwassenen entertainer-feest entertainment-feest entertainer-surpise act-komische act-verrassing act huren-felicitatie act-felicitatieact-verjaardag act-ontvangstact-picollo-tafelgoochelaar inhuren-animatie act- In o.a: Entertainer Nieuwegein - Houten - Vianen - Arnhem - Utrecht - Naarden - Hilversum - Amersfoort - Woerden - Amsterdam! - typetjes bedrijfsfeest - act receptie - ludieke act - bedrijfsevenement - entertainer bedrijfsfeest - entertainment feest - feest entertainment. Entertainer bedrijfsuitje- typetje bedrijfsfeest - bedrijfsuitje entertainment - feest act bedrijf - evenement entertainer - bedrijfsuitjes - bedrijfsfeesten - entertainers voor bedrijfsfeest - entertainment voor bedrijfsfeest.  -Gastheer boeken - Gastheer inhuren - Gastheer feest?

Entertainer met typetjes voor uw bedrijfsfeest? Bel: 030 - 6017228

Entertainment met typetjes voor bruiloft? Bel: 030 - 6017228

Entertainer inhuren met typetjes voor verjaardag? Bel: 030 - 6017228

Entertainment voor ieder Feest? Bel: 030 - 6017228

Gastheer inhuren voor een bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?
Entertainer inhuren? Entertainer boeken? Entertainer huren?