Dé leukste kindershows van Nederland!

1,2..8 biedt de meest fantastische kindershows voor alle kids van 2 tot ongeveer 82 jaar. De shows zijn spetterend, interactief en een bijzondere belevenis voor iedereen. Het thema en de tijdsduur zijn aan te passen aan uw wensen. De meeste shows kunnen worden uitgevoerd door zowel één als twee entertainers.

Onze kindershows komen overal tot hun recht: op basisscholen, carnaval, (bedrijfs)feesten, verenigingen, kinderfeestjes, kinderdagverblijven, winkelcentra, de camping en natuurlijk uw evenement!

Met ervaren professionals en originele rekwisieten haalt u een topshow in huis! Geluid, podium en decor kunnen we desgewenst ook verzorgen.
Kindershow inhuren? Kindershow boeken?

De kindershows van 1,2..8:

De Feestshow (De meest verhuurde kindershow)

De meest spetterende en gevarieerde kindershow voor iedere gelegenheid! Een interactieve topshow vol met jongleerballen, doldwaze acts, taart gooien, confettivuurwerk, goochelarij, ballonnen en meer… Onze top-entertainers brengen een flitsend en spetterend optreden waar werkelijk iedereen enthousiast van wordt!
Met de Feestshow krijgt u een allround show op locatie. Geschikt voor kleine groepen kids tot grote evenementen met duizenden mensen. Als u niet kunt kiezen, kies de Feestshow: succes gegarandeerd! Meer informatie of meteen de Feestshow kindershow inhuren of boeken.
Kindershow Huren Boeken 128 Feestshow

De Super Zomer Show 2016

Gezelligheid, verbazing, verwondering en vooral heel erg veel lachen. Deze favoriete show van het hele gezin is speciaal ontwikkeld voor zomerse locaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de camping, een braderie of in de strandtent.

Met onder andere het grote water spektakel, de spetterpolonaise en de 30gradendans is dit dé hit van deze zomer![

Aanbiedingsprijs voor 2016: € 295,- (2 x 30 minuten + Meet & Greet) En inclusief een mooie digitale poster om deze show aan te kondigen. Boek vandaag nog want vol = vol (e.e.a. exclusief reiskosten en Btw)
Kindershow Boeken Huren 128 Super Zomer Show

De Circusshow (Spectaculaire kindershow)

De circusdirecteur en zijn beste clown brengen het hooggeëerde publiek een topshow. Ongelofelijk veel aspecten van het circus komen aan bod: jongleren met ballen, knotsen en schoenen, eenwielfietsen, grappen en grollen, diabolo's, flitsende (kleine) vuuract en zelfs een echte nepgiraffe die gaat hoelahoepen… Een grandioze show, met veel spektakel en interactie! Meer informatie of meteen de Circusshow kindershow inhuren of boeken.
Kindershow Huren Boeken 128 Circus Show

TopShows (Show voor kinderen en volwassenen)

Voor speciale gelegenheden zetten we de Nederlands kampioen Jongleren in. Hij brengt -samen met zijn collega’s- verschillende TopShows. De JuggleShow en de Spectaculaire Surprise Show zijn twee voorstellingen waarbij het publiek overspoeld wordt met spektakel en bijzondere kunsten. Maatwerk van de bovenste plank. Meer informatie of meteen TopShows inhuren of boeken.
Kindershow Huren Boeken 128 Jongleer Show

ShowQuiz (kindershow inclusief quiz)

Een quiz in showvorm of een show in quizvorm… Wat het ook is, het is flitsend, gezellig, adrem en hilarisch. Prijzen, dansen, muziek, interactie, nog meer prijzen, raad de plaat, het fotomoment… Noem maar op of het zit in de ShowQuiz!!! Meer informatie of meteen de ShowQuiz kindershow inhuren of boeken.
Kindershow Huren Boeken 128 Show Quiz

De Ballonnenshow (Kindershow voor jong en oud)

Met deze kleurrijke kindershow knalt het dak er af! Onze kindervrienden geven een knalfeest van jewelste! Alle kleuren, vormen en maten ballonnen vliegen de show door. Iedereen verlaat de voorstelling met een blijvende glimlach en een prachtige balloncreatie! Iedereen danst, roept en gilt lekker mee, want voor iedereen zijn er allerlei grote, kleine, reuze en mini-ballonnen. Van reuze inktvissen tot polshorloges en andere unieke creaties. Een originele aanrader! Meer informatie of meteen de Ballonnenshow kindershow inhuren of boeken.
Kindershow Huren Boeken 128 Ballonnenshow

De Goochel je gek show (Verrassende kindershow)

Tinus de Toverclown is een magische clown. Hij heeft een toverkist vol rekwisieten en verwarmt alle harten met:

• meeleeftheater en meedoe-acts;
• animatie voor plezier;
• goochelarij;
• iedereen kan toveren;
• entertainment in een geweldige show.
Hocus Pocusss… Als de kinderen het toverwoord en de toverdans ten uitvoering brengen, dan pas is de act compleet. Meer informatie of meteen de Goochel je gek show kindershow inhuren of boeken.
Kindershow Huren Boeken 128 Goochel Show

De Vrolijke Noten Muziekshow (Kindershow op maat)

Muzikantenclowns brengen kindermuziek in showvorm. Deze profs zingen en dansen het podium helmaal rond. Met veel muziekinstrumentjes voor iedereen maken ze een bruisende dolle boel! Vol sfeer dansen we de polunaire poponaise, lopen we de herrie-optocht en zingen we mee in alle toonsoorten. Zelfs de meest actuele kindermuziek hoort u nu al in deze supershow! De kids veranderen allemaal in muzikanten die niet van ophouden weten. Meer informatie of meteen de Vrolijke Noten Muziekshow kindershow inhuren of boeken.
Kindershow Huren Boeken 128 Muziek Show

De Bereleuke Berenshow (De naam zegt het al)

Kindervriend Bob komt uit het lang vergeten Berenbos. Jarenlang leefde hij in de schaduw van hoge bomen, glibberig mos en enge geluiden. Eenzaam en alleen was hij, totdat hij de schrik van z'n leven kreeg... Een bijzondere show voor kids tot ongeveer acht jaar. Presentator Bob en Beau de Beer beleven samen met alle kids meerdere spannende avonturen:

• nootjes van muziek;
• dansen, hossen en swingen met Bob en Beau;
• Bob en Beau op reis naar Toversnoepland;
• Bob en Beau's ballonspektakel, met schitterende creaties voor iedereen. Meer informatie of meteen de Bereleuke Berenshow kindershow inhuren of boeken.
Kindershow Huren Boeken 128 Bereleuke Show

Sjakie's Stinksokkenshow (Hilarische kindershow)

Een vernieuwende show in een vernieuwend thema… Vandaag mag alles eens lekker niet fris zijn! Als de 'Stinksokken Wedstrijd' is begonnen, zullen alle kids iets beleven en genieten. Wat kunt u allemaal verwachten:

• een professionele voorstelling;
• een spannende verhaallijn;
• veel interactie met de kids;
• dansen, springen en gek doen;
• jonglerende Stinksokken;
• de Stinksok-zakloop Wedstrijd;
• ballonnen-act;
• de wie heeft de lekkerste Stinksok Wedstrijd en... nog veel meer!
Onder het motto: Een dag niet aan je stinksokken geroken is een dag niet genoten!
Meer informatie of meteen Sjakie's Stinksokken Show kindershow inhuren of boeken.
Kindershow Huren Boeken 128 Stinksokken Show

Crazy Kabouterspektakel (Een bijzondere kindershow)

Ze bestaan dus toch... Kabouters en clowns brengen een fantastisch interactief geheel naar uw locatie. Voor een evenement of een groot podium is dit uw show. Wat staat het publiek te wachten:

• ludiek entertainment voor jong (en stiekem ook voor oud);
• muzikale acts;
• meeleeftheater en diverse meedoe-acts;
• goochelarij;
• doldwaze acties & humoristische dansjes;
• mini-wedstrijden kabouters tegen het publiek;
• kaboutergeschenkjes voor de beste kabouter-imitators.

Een unieke show in Nederland! Meer informatie of meteen Crazy Kabouterspektakel inhuren of boeken.
Kindershow Huren Boeken 128 Kabouter Show

Zoektermen: kindershow inhuren huren  of boeken - kindershow sinterklaas - kindershow inhuren - kindershows boeken - clown show - clownsshow - clownshow - kinder show - kindertheater - kinder meeleeftheater - huur een kindershow - clown kindershow - huur een kindershow - boek een kindershow - Naarden - Nieuwegein - Utrecht - Hilversum - Blaricum - Amersfoort - Soest - Houten - Vianen - Arnhem - Amsterdam - clownsshow inhuren! - boek een kindershow - huur een kindershow - kindershow boeken - kindershow voor carnaval - kindershow voor koninginnedag - kindershow voor carnaval - kindershow voor sinterklaas