Promotionele Acties & Diensten

Uw winkel of winkelcentrum in de spotlights? Uw product of nieuwe vestiging promoten? 1,2..8 Entertainment & Promotie zorgt ervoor! Met (ballon)decoratie, promotie, entertainment, kalenderactiviteiten, spaaracties en meer…

Winkelcentrumpromotie - Winkelpromotie Opening, jubileum of iets anders te vieren? Verwen uw klanten en breng meteen uw winkel extra onder de aandacht! Met een consumentenactie, uitdeel- of spaaractie bijvoorbeeld, of maak het spannend met een prijsvraag of ballonnenwedstrijd. 1,2..8 levert ook promotiemedewerkers die enthousiast voor u flyeren en met liefde traktaties uitdelen. Lees hier een leuk artikel over Winkelcentrumpromotie in 2018.

Nieuw, uniek & modern: Digitale Winkelcentrum Promotie’ . Blijf in contact met uw klant via internet, mail, nieuwsflitsen, Facebook, Twitter en digitale advertenties. De nieuwste én goedkoopste mogelijkheid om je als winkelcentrum (beter) te profileren op internet. De consument gaat voor digitaal; 1,2..8 geeft u ook een plaats in de digitale wereld!

Winkelcentrum Entertainment
Piccolo’s of steltlopers ontvangen uw publiek op de rode loper, de spreekstalmeester verkondigt uw woord. Onze entertainers zorgen voor een onvergetelijke opening en leveren een ludieke bijdrage aan ieder ander officieel moment. Maar ook zonder speciale aanleiding luisteren ze de boel graag op! Meer entertainment op uw winkelcentrum? Lees meer over winkelcentrumpromotie.

Kalenderactiviteiten
U wilt op een originele manier invulling geven aan jaarlijks terugkerende thema’s als Pasen, Vader- en Moederdag, Pasen, Sinterklaas of Kerst? Of misschien zelfs de hele jaarplanning in één keer afstemmen? Laat u inspireren door het vernieuwende Winkelcentrumpromotie aanbod van 1,2..8! We hebben spetterende acts, kunstige artiesten en bruisende activiteiten voor iedere feestelijke gelegenheid.

Decoratie
Een feestelijke opening is niet compleet zonder te zijn aangekleed. Geef uw winkel uitstraling met onze schitterende ballondecoraties. Feestdagen op komst? Breng het winkelend publiek vast in de stemming en laat ze shoppen in stijl. 1,2..8 tovert uw winkelcentrum helemaal om naar de juiste sferen.

DOWNLOADS: